Intrebari frecvente si raspunsuri

Cum cumpar o pictura?

      Dupa ce ati navigat prin galerie si ati gasit o pictura care va intereseaza, daca lucrarea aleasa are afisat pretul, atunci este disponibila spre vanzare si ma puteti contacta in privinta achizitionarii lucrarii. Completati toate datele, trimiteti mesajul si va voi contacta in cel mult 24 de ore. Va recomand, pentru rapiditate si pentru o evaluare imediata a comenzii, sa folositi nr de telefon de contact : 0744.533.734.

Vreau o pictura, dar apare ca fiind "Retinuta" sau "Colectie particulara" pot cumpara tabloul?

    Tablourile care sunt retinute sau se afla in colectii particulare nu pot fi achizitionate. Ele exista ca scop pur informativ, pentru intregirea portofloliului. Daca insa doriti neaparat o pictura care apare cu acest statut, puteti comanda o reproducere.

Cum platesc o pictura pe care doresc sa o achizitionez de pe site?

     Plata se realizeaza prin transfer bancar, depunere numerar, folosind serviciul PayPal sau firmei de curierat care va aduce coletul (plata la ramburs).

Doresc sa comand un portret. Cum procedez?

    Puteti comanda portretul d-voastra in maniera dorita (portret realist, suprarealist, caricatura, clasic), realizat in ulei, acrilic, carbune, pastel, tempera sau tus.
    In functie de maniera de executie, marime, tehnica, suport si rama pretul unui portret variaza intre 50 euro si 300 euro/ personaj
    Pentru portretele in creion grafit pretul este de 50 euro pentru fiecare personaj

    Poza trebuie sa fie de calitate, in format digital, cu rezolutia mai mare de 800 x 600 px. De preferat ar fi sa aveti mai multe imagini cu persoana careia doriti sa-i realizati portretul Lucrarea este livrata fara rama. La cerere, se poate monta si rama, la un pret intre 25-200 ron (functie de marimea lucrarii si profilul de rama ales). Termen de realizare - 7 zile.

   Pentru comenzi speciale pretul se stabileste in functie de dimensiune, suportul pe care este realizat, dificultate, maniera (tehnica) si durata executiei. In acest caz, de regula, este necesara o sedinta de fotografie. Pe parcursul realizarii portretului veti primi (la cerere) o imagine cu schita intermediara (crochiul) pe care se va lucra, precum si, la sfarsit, imaginea cu lucrarea finalizata. Imaginea cu lucrarea finalizata o veti primi inainte de a achita integral lucrarea.

Cum platesc o lucrare (sau portret)?

   Avansul este obligatoriu si reprezinta 30% din pretul total urmand ca, dupa ce primiti lucrarea sau imaginea cu lucrarea finalizata sa achitati si diferenta. Plata se realizeaza prin transfer bancar, depunere numerar, folosind serviciul PayPal sau la ramburs, firmei de curierat care va aduce coletul.

Cum primesc lucrarea si cat dureaza transportul?

  Lucrarea se livreaza ambalata special, va avea statutul de FRAGIL. Transportul se realizeaza cu firma specializata de curierat rapid, la adresa dorita. De obicei acesta dureaza intre 24 de ore (se iau in calcul doar zilele lucratoare).

FAQ

 Dorina Costras Facebook Dorina Costras Twitter Dorina Costras YouTubeDorina Costras Delicious